Wie zijn wij

Binnenrijm is een website voor iedereen die binnen zit. Je vindt hier creatieve opdrachten die je thuis met eenvoudige middelen kan doen. Binnenrijm is rijm binnen één versregel en daar hebben we ook een opdracht over. Heb je zin om het dichten te oefenen? Op binnenrijm.nl vind je o.a. opdrachten voor het rijmen en dichten.

Gewoonlijk werken wij in de ateliers van HVO-Querido maar sinds vrijdag 13 maart werken wij regelmatig thuis en bouwen we aan deze site voor iedereen die wat wil maken.

Elke is kunstenaar en werkt bij HVO-Querido. Daar verzorgt ze kook-workshops en creatieve lessen voor mensen die wonen in een zorginstelling. Elke groeide op in Keulen en houdt van taartenbakken en boeken schrijven/illustreren.

Mirjam is kunstenaar en werkt bij HVO-Querido. Daar verzorgt ze schrijfworkshops en creatieve lessen voor mensen die wonen in een zorginstelling. Mirjam groeide op in Amsterdam en wordt blij van knutselen en ontwerpen.

Mark is een kei in webdesign. Hij helpt ons met deze site. Mark groeide op in Den Helder en maakt graag lange afstandswandelingen in de bergen.

Onze leidinggevende Yvonne en onze coördinator Marion denken met ons mee en houden ons op koers.

© De beelden en teksten op binnenrijm.nl zijn alleen voor persoonlijk gebruik.